Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Restaurant management : customers, operations, and employees / Robert Christie Mill.

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Upper Saddle River, N.J. : Pearson, Prentice Hall, c2007Έκδοση: 3rd edΠεριγραφή: xx, 443 σ. : εικ. ; 24 εκISBN:
  • 0131136909
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 647.95 23
Πηγές στο διαδίκτυο:
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [Not For Loan] Book [Not For Loan] ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή 647.95 MIL (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Not For Loan 92410045788

Προπτυχιακά προγράμματα σπουδών ΤΕΙ Πάτρας: Μέτρο 2.2, Ενέργεια 2.2.2 , Κατηγορία Πράξεων 2.2.2. α, Υποέργο 3: Αυτεπιστασία Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ, Γ' ΚΠΣ: αρ. εισ. 45788

Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο.

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud