Restaurant management : customers, operations, and employees / Robert Christie Mill.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Upper Saddle River, N.J. : Pearson, Prentice Hall, c2007Έκδοση: 3rd edΠεριγραφή: xx, 443 σ. : εικ. ; 24 εκISBN:- 0131136909
- 647.95 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [Not For Loan] | ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή | 647.95 MIL (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Not For Loan | 92410045788 |
Προπτυχιακά προγράμματα σπουδών ΤΕΙ Πάτρας: Μέτρο 2.2, Ενέργεια 2.2.2 , Κατηγορία Πράξεων 2.2.2. α, Υποέργο 3: Αυτεπιστασία Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ, Γ' ΚΠΣ: αρ. εισ. 45788
Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο.