Επαγγελματική κουζίνα : γενικές αρχές μαγειρικής / Κώστας Αρβανίτης, Λευτέρης Κουτσιμανής.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΣειρά: Τουρισμός και ελεύθερος χρόνοςΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Προπομπός, c2004Περιγραφή: 340 σISBN:- 9607860365
- 647.950 68 22
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [Not For Loan] | ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή | 647.95068 ΑΡΒ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Not For Loan | 92410042100 | |
Book [21] | ΒΚΠ - Κουκούλι | 647.95068 ΑΡΒ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 92410042101 |
Περιλαμβάνει βιβλιογραφία.