Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Επαγγελματική κουζίνα : γενικές αρχές μαγειρικής / Κώστας Αρβανίτης, Λευτέρης Κουτσιμανής.

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΣειρά: Τουρισμός και ελεύθερος χρόνοςΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Προπομπός, c2004Περιγραφή: 340 σISBN:
  • 9607860365
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 647.950 68 22
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [Not For Loan] Book [Not For Loan] ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή 647.95068 ΑΡΒ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Not For Loan 92410042100
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Κουκούλι 647.95068 ΑΡΒ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 92410042101

Περιλαμβάνει βιβλιογραφία.

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud