Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Cuisine de reference : preparations et techniques de base fiches techiniques de fabrication.

Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΣειρά: Enseignement, formation, restauration, hotellerieΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Paris : B.P.I., c1993Περιγραφή: 799σ. : εικΘέμα(τα):
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή 641.5 MAI (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 92410010233

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud