Διοίκηση και τεχνική εστιατορίου.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων, 1988Περιγραφή: 313σ. : εικ., πίνΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:- 642.6
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή | 657.83700711 ΚΟΥ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 9241003907 | |
Book [21] | ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή | 657.83700711 ΚΟΥ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 9241003908 | |
Book [21] | ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή | 657.83700711 ΚΟΥ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 9241003909 |
Βιβλιογραφία: σ.312-313