Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Εισαγωγή στη διατροφή του ανθρώπου / επιμέλεια της αγγλικής έκδοσης εκ μέρους της Εταιρείας Διατροφής του Ην. Βασιλείου από τους Michael J. Gibney, Hester H. Vorster και Frans J. Kok ; μετάφραση ελληνικής έκδοσης Μαρία Κωνσταντινίδου ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Αντωνία-Λήδα Ματάλα, Μαρία Γιαννακούλια.

Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Παρισιάνος, 2007.Περιγραφή: xvii, 449 σ. : εικ. ; 24 εκISBN:
  • 9789603944676
Ομοιόμορφοι τίτλοι:
  • Introduction to human nutrition
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 612.39 23
Περιεχόμενα:
Πρόλογος σειράς -- Πρόλογος -- Πρόλογος ελληνικής έκδοσης -- Συνεργάτες -- 1. Εισαγωγή στη διατροφή του ανθρώπου: μια σφαιρική θεώρηση της τροφής και της διατροφής -- 2. Σύσταση σώματος -- 3. Ενεργειακός μεταβολισμός -- 4. Διατροφή και μεταβολισμός των πρωτείνών και των αμινοξέων -- 5. Πέψη και μεταβολισμός των υδατανθράκων -- 6. Διατροφή και μεταβολισμός των λιπιδίων -- 7. Διαιτητικές τιμές αναφοράς -- 8. Οι Βιταμίνες -- 9. Ανόργανα στοιχεία -- 10. Μέτρηση της διατροφικής πρόσληψης -- 11. Σύσταση τροφίμων -- 12. Πολιτική των τροφίμων και κανονισμοί -- 13. Μεθοδολογία διατροφικής έρευνας -- 14. Ασφάλεια τροφίμων: ένα αυξανόμενης σημασίας ζήτημα δημόσιας υγείας -- 15. Τρόφιμα και διατροφή: η παγκόσμια πρόκληση -- Ευρετήριο.
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή 612.39 ΕΙΣ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 92410051435
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Κουκούλι Βασική Συλλογή 612.39 ΕΙΣ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 2 Διαθέσιμο 92410051425
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Πατρα Βασική Συλλογή 612.39 ΕΙΣ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 3 Διαθέσιμο 025000304731

Τίτλος πρωτοτύπου: Introduction to human nutrition

Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο.

Πρόλογος σειράς -- Πρόλογος -- Πρόλογος ελληνικής έκδοσης -- Συνεργάτες -- 1. Εισαγωγή στη διατροφή του ανθρώπου: μια σφαιρική θεώρηση της τροφής και της διατροφής -- 2. Σύσταση σώματος -- 3. Ενεργειακός μεταβολισμός -- 4. Διατροφή και μεταβολισμός των πρωτείνών και των αμινοξέων -- 5. Πέψη και μεταβολισμός των υδατανθράκων -- 6. Διατροφή και μεταβολισμός των λιπιδίων -- 7. Διαιτητικές τιμές αναφοράς -- 8. Οι Βιταμίνες -- 9. Ανόργανα στοιχεία -- 10. Μέτρηση της διατροφικής πρόσληψης -- 11. Σύσταση τροφίμων -- 12. Πολιτική των τροφίμων και κανονισμοί -- 13. Μεθοδολογία διατροφικής έρευνας -- 14. Ασφάλεια τροφίμων: ένα αυξανόμενης σημασίας ζήτημα δημόσιας υγείας -- 15. Τρόφιμα και διατροφή: η παγκόσμια πρόκληση -- Ευρετήριο.

Κοινοποίηση
Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud