Βυζαντινών διατροφή και μαγειρείαι = Food and cooking in Byzantium : πρακτικά Ημερίδας <<περί της διατροφής στο Βυζάντιο>>: Θεσσαλονίκη, Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού 4 Νοεμβρίου 2001 / επιστημονική επιμέλεια Δήμητρα Παπανικόλα-Μπακιρτζή.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ), Αγγλικά, French Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : Υπουργείο πολιτισμού.Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απολλοτριώσεων, 2005.Περιγραφή: 199 σ. : εγχρ. εικ. ; 24 εκISBN:- 9602144572
- Food and cooking in Byzantium [Παράλληλος τίτλος]
- 641.594 95 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Ημερομηνία λήξης | Ραβδοκώδικας |
---|---|---|---|---|---|---|
Book [21] | ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή | 641.594 95 ΒΥΖ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | 1 | Διαθέσιμο | 025000265572 |
Βιβλιογραφία σ. 193-195.