Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Biotechnologies et qualite des produits de l' olivier dans le bassin mediterraneen = Biotechnology and quality of olive tree products around the Mediterranean basin / edited by My Mustapha Ismaili-Alaoui, Sevastianos Roussos and Isabelle Perraud-Gaime.

Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Αγγλικά, French Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Rabat : Actes editions, 2006.Περιγραφή: 562 σ. ; 25 εκISBN:
  • 9981801712
Άλλος τίτλος:
  • Biotechnology and quality of olive tree products around the Mediterranean basin [Παράλληλος τίτλος]
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 634.63 23
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Ραβδοκώδικας
Book [21] Book [21] ΒΚΠ - Αγρίνιο Βασική Συλλογή 634.63 BIO (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 Διαθέσιμο 026000281931

Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές.

Κείμενο στην αγγλική και γαλλική γλώσσα.

Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud