Μηχανική τροφίμων : θεμελειώδεις έννοιες, φαινόμενα μεταφοράς, βασικές διεργασίες /

Λαζαρίδης, Χαράλαμπος Ν.

Μηχανική τροφίμων : θεμελειώδεις έννοιες, φαινόμενα μεταφοράς, βασικές διεργασίες / Χαράλαμπος Ν. Λαζαρίδης [και] Αθανασία Μ. Γούλα. - Θεσσαλονίκη : Τζιόλας, c2023. - xxvi, 750 σ. : εικ., σχ., πίν. ; 29 εκ.

Περιλαμβάνει βιβλιογραφία και ευρετήριο.

9789604189687


Τροφή--Βιομηχανία και εμπόριο
Τεχνολογία τροφίμων.
Χημικές διεργασίες

664.02
Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud