Επαγγελματική κουζίνα :

Αρβανίτης, Κώστας Ν., 1954-

Επαγγελματική κουζίνα : γενικές αρχές μαγειρικής: σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, προγραμματισμός παραγωγής, πρώτες ύλες, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας / Κώστας Αρβανίτης, Λευτέρης Κουτσιμανής. - 2η έκδ. - Αθήνα : Προπομπός, c2007. - 340 σ. : εικ. ; 24 εκ. - Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος. . - Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος (Προπομπός) .

Προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Βιβλιογραφία: σ. 339-340.

9789607860361 9789607860365


Caterers and catering.
Cooking--Study and teaching (Higher)
Διοίκηση και οργάνωση εστιατορίων--Σπουδή και διδασκαλία
Εστιατορίου μάνατζμεντ
Μαγειρική--Μελέτη και διδασκαλία (Ανώτερη)
Μαγειρική--Μελέτη και διδασκαλία (Ανώτερη)
Μάνατζμεντ υπηρεσιών εστίασης
Τροφοδότες και τροφοδοσία

TX911.3.M27 / A78 2007

647.95068 647.95 641.5 647.95068 / ΑΡΒ
Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud