Μικροβιολογία τροφίμων /

Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δημ. 1925-

Μικροβιολογία τροφίμων / Γιώργος Μπαλατσούρας. - Αθήνα : Έμβρυο, 2006. - 562 σ. : εικ. ; 30 εκ.

Περιλαμβάνει βιβλιογραφία και ευρετήριο.

9608002257


Μικροβιολογία--Τρόφιμα.
Μικροοργανισμοί--Τρόφιμα.
Τεχνολογία τροφίμων.

664.001 579
Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, 265 04, Πάτρα
Τηλ: 2610969621, Φόρμα επικοινωνίας
Εικονίδιο Facebook Εικονίδιο Twitter Εικονίδιο Soundcloud